Ondersteuning voor Windows 7 eindigt op 14 januari 2020. Nu is het moment om over te stappen. Upgrade vandaag nog naar een nieuw apparaat met Windows 10.

De ondersteuning voor Windows 7 eindigt op 14 januari 2020. Nu is het moment om over te stappen. Upgrade vandaag nog naar een nieuw apparaat met Windows 10, Office en het Intel® vPro™-platform.

Maximaliseer uw productiviteit

Een nieuw apparaat met Windows 10, Office en het Intel® vPro™ -platform geeft tot 65% betere prestaties dan een drie jaar oude laptop. Op Windows 7 pc’s kunnen maar ongeveer vijf applicaties tegelijk draaien zonder dat dit de prestaties beïnvloedt, maar Windows 10 pc’s kunnen gemakkelijk acht of meer tegelijk aan.

Bescherm wat u hebt opgebouwd

Houd uw bestanden veilig. Volgens metingen wordt met Windows 10 het aantal mogelijke beveiligingsproblemen waarvoor IT-ondersteuning nodig is met 33% teruggebracht of zelfs voorkomen. Bovendien zijn nieuwe apparaten met 8e generatie Intel® Core™ vPro™-processoren voorzien van ingebouwde beveiligingsfuncties, waarmee u cybercriminaliteit een stap voorblijft.

Stap zorgeloos over

Windows 10 is compatibel met 99% van de Windows 7-apps. De kans dat uw software niet met Windows 10 werkt is erg klein. Nieuwe apparaten met Intel® Core™ vPro™-processors zijn voorbereid op de toekomst en kunnen de hoeveelheid Windows 10-updates eenvoudig aan.