Search for:

Als u een nieuwe computer heeft aangeschaft, wilt u uw gegevens en bestanden van de oude computer overgezet hebben naar de nieuwe. Echter is dit een lastige klus, dat laat u liever over aan een computerdeskundige. Dan bent u bij WDIC.nl aan het juiste adres. Onze experts kunnen u prima helpen. Wij kunnen uw gegevens overzetten van de oude computer naar de nieuwe computer, vaak zelfs wanneer uw oude computer helemaal niet meer op wil starten! Zo heeft u altijd uw contactpersonen, e-mails, foto’s, favorieten en documenten weer terug zodat u deze weer kunt raadplegen.

Wist u dat wij uw bestanden/gegevens ook kunnen overzetten tijdens een nieuwe installatie! WDIC.nl kan dit voor u doen en legt u vervolgens uit welke data waar staat, zodat u alles makkelijk terug kunt vinden. Uiteraard kunnen we u ook assisteren als u een back-up wilt maken van uw data, éénmalig of zelfs een set-up creëren, zodat u regelmatig automatisch uw belangrijke data veilig stelt.

BACKUP MAKEN

Het maken van een back-up is erg belangrijk. Uw moet er niet denken dat u uw dierbare foto’s, uw brieven aan instanties, uw e-mails of andere belangrijke gegevens kwijt zou raken van uw computer. Wij horen vaak van cliënten dat de back up mislukt is, of dat deze niet volledig is overgezet.

Maar ook horen wij vaak:  “ik heb een half jaar geleden nog een back up gemaakt, dus niet up to date”, “of ik dacht er van de week nog om het te doen, maar toch vergeten”. En dat is zonde en soms ook rampzalig indien er belangrijke documenten op uw computer staan.

Wij hebben 3 oplossingen om dit in het vervolg te voorkomen:

  1. WDIC.nl kan er voor zorgen dat uw gegevens automatisch wordt overgezet naar een externe harde schijf. U heeft er dan geen omkijken meer naar. Indien gewenst wordt er dagelijks, wekelijks of maandelijks een back up gemaakt.
  2. Heeft u meerdere computers in huis dan is een NAS server een goede oplossing voor u. U kunt van alle computers in huis aan back up laten maken naar één centraal punt. Het voordeel van een NAS server is dat u ook buitenshuis, overal te wereld, kunt inloggen op NAS server met uw eigen wachtwoord en uw gegevens kunt inzien.
  3. U kunt er ook voor kiezen om bij ons een online back up abonnement af te sluiten. Uw gegevens worden veilig en versleuteld opgeslagen op onze servers, welke verspreid staan in Nederland.