Search for:

WDIC.nl houdt van helderheid en duidelijkheid. U wilt bij uw reparatie immers niet voor verrassingen komen te staan. Daarom hebben wij hieronder een aantal van de standaard werkzaamheden inclusief tarieven vermeld.

Zoals bijvoorbeeld voor een grote/kleine onderhoudsbeurt, een checkup, data-backup of een herinstallatie van uw Windows systeem.

Kleine Onderhoudsbeurt
50
* Hardware check
* Virus check
* Spyware check
* Windows update
* Stress test
* Binnen 1 werkdag
 
 
 
 
Grote Onderhoudsbeurt
80
* Stofvrij maken
* Hardware check
* Virus check
* Spyware check
* Driver update
* Software update
* Windows update
* Systeem opschonen
* Stress test
* Binnen 1 werkdag
Herinstallatie van PC
95
* Windows opnieuw installeren
* Windows update
* Windows backup instellen
* Installatie van drivers
* Installatie Office (enkel bij aantoonbaar licentie
* Hardware controle
* Systeem controle
* Installatie virusscanner
 
 
Data backup
50
* Backup maken
* Backup instellen
* Backup herstellen
* Backup controleren
* Backup terugzetten
 
 
 
 
 

* Deze prijzen zijn inclusief BTW voor Particulieren, bij zakelijke afname zijn de bedragen exclusief btw. Wel zijn de kosten altijd exclusief eventuele extra materiaalkosten en/of extra kosten voor virusverwijdering bij zwaar besmette computers.

Bij herinstallatie van Windows maken wij gebruik van uw oude/originele Windows licentie. U blijft dus gewoon werken met een legitieme Windows versie. Buiten bovenstaande werkzaamheden kunnen wij u ook nog ondersteunen bij tal van andere oplossingen van computerproblemen. Kijk op deze pagina voor een uitgebreide lijst van werkzaamheden waarmee wij u van dienst kunnen zijn.

  • Mochten wij na onderzoek van uw defecte computer of laptop geen normale reparatie kunnen uitvoeren dan worden er geen onderzoekskosten berekend.
  • Indien wij de reparatie wel kunnen uitvoeren maar u besluit om de reparatie niet te laten uitvoeren dan rekenen wij € 45,- onderzoekskosten.

Op al onze werkzaamheden, opdrachten en offertes zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Wilt u uw laptop door WDIC.nl laten repareren? Vul het onderstaande formulier volledig in en wij nemen spoedig (binnen 1 werkdag) contact met u op.

[ninja_forms id=2]