Search for:

WDIC.nl is al meer dan 8 jaar de specialist op het gebied van Document Sollutions en het gericht bouwen van Geautomatisceerde proces systemen, inclusief barcoding en conversies van bestaande en nieuwe documenten en documenten stromen. Denk aan het volledige automatiseren van de Logistieke Document stroom, certificaten, paklijsten, etc.

Ook het digitaliseren van bestaande analoge (papieren) archieven, t.b.v. ruimte te besparing, maar ook ter bescherming van verlies, je moet er niet aan denken wat er gebeurt met een archief bij brand of waterschade.

Dagelijks krijgt uw bedrijf te maken met een stroom papieren en digitale documenten, zoals facturen, personeelsdossiers en transportdocumenten. Hoe bewaart u deze documenten? Wij helpen u hierbij. We zorgen ervoor dat u al uw documenten op de juiste manier kunt archiveren, zodat u deze gemakkelijk weer terug kunt vinden. Dat werkt wel zo efficiënt! 

Maak je voor jullie documenten gebruik van een mappenstructuur of een gesloten systeem dat verder nergens mee communiceert, dan is dat is een groot gemis en risico voor de organisatie. Want hoe kan je al die gegevens goed en effectief inzetten?

Als je ontdekt dat er documenten binnen een (privé) Dropbox of ander onbeheerd account worden opgeslagen, wat betekent dat voor de veiligheid en AVG je dan? Van wie zijn die documenten dan eigenlijk?

Door ervoor te zorgen dat je als organisatie een goede oplossing biedt, voeg je waarde toe voor alle betrokkenen, verbeter je het gebruik van de procedures en daarmee de kwaliteit van documenten en temper je het gebruik van IT-middelen die niet onder jouw controle staan. Voor meer informatie, of heeft u vragen bel met WDIC.nl of laat een bericht achter via het contacten formulier. Of stuur een e-mail bericht naar info@wdic.nl, u krijgt zo spoedig mogelijk reactie.