Search for:

ICT Beheer en Automatisering is niet meer weg te denken uit uw bedrijf. Netwerken worden steeds complexer en de techniek ontwikkelt zich razendsnel. Een betrouwbaar netwerk en stabiele werkstations zijn daarom van cruciaal belang.

Net als een auto heeft ook uw IT-infrastructuur onderhoud nodig. Met hulp van gerichte IT Specialismes voorkomt u frustrerende storingen, onbereikbaarheid en schade door dataverlies.

Alle automatiseringsmiddelen die u en uw medewerkers dagelijks gebruiken, vormen samen uw IT infrastructuur. Computers, software, mobiele devices, cloudopslag, netwerken, telefoonlijnen, een fantastische stukjes techniek, maar ook complex, kwetsbaar én onmisbaar.

Betaalbare continuïteit

Het risico op digitale tegenslagen minimaliseert u met deskundig IT beheer en onderhoud, nauwkeurig afgestemd op uw organisatie. Alleen zo bereikt u de zo gewenste continuïteit zónder te veel te betalen.

Minimale downtijd

WDIC.nl begrijpt dit als geen ander. U profiteert van minimale downtijd dankzij o.a.: 

Uitgebreide documentatie van uw IT infrastructuur

  • Preventieve  monitoring
  • Snel vervangende apparatuur
  • Modulaire onderhoudsovereenkomsten
  • Persoonlijke, proactieve servicedesk
  • Service naar wens

Wilt u alleen servicedesk-ondersteuning of geeft u het IT onderhoud en beheer liever volledig uit handen? Bij ons is alles mogelijk. Uw bedrijfscontinuïteit staat voorop.

WDIC Totaalbeheer

U kunt of wilt niet uw eigen systeembeheerder in dienst nemen, maar wilt toch regelmatig een deskundige ICT ’er met altijd actuele kennis van zaken bij u op de werkvloer? Om uw medewerkers te ondersteunen, problemen op te lossen en vragen te beantwoorden? Dan is WDIC Totaalbeheer voor u dé oplossing.

Heeft u dringend contact nodig aarzel dan niet en neem telefonisch contact op met WDIC of maak een incident registratie aan binnen ons Incident Registratie Systeem

Is het minder dringend, laat dan een bericht achter via het contact formulier.