Search for:

WDIC.nl de Allround ICT & Webdesign specialist.

WDIC draagt zorg voor de ICT als voor de Web-omgeving van uw bedrijf en ontwikkelt daarnaast totaaloplossingen die voortdurend worden aangepast naar de wensen en eisen van de klant, en dat ook nog eens voor een passende prijs!

ICT Diensten:
Dit doet WDIC, WDIC levert ICT die bijdraagt aan uw organisatiedoelstellingen. Strategie en architectuur is wat ons betreft de basis voor een goede analyse en advies. Daardoor is duidelijk welke eisen er worden gesteld aan de bouw en implementatie. Uiteraard kunnen wij het beheer en de controle u uit handen nemen.

Ook voor particulieren WDIC beschikbaar, heeft u problemen met uw PC, laptop of printer, of heeft u hulp nodig bij het installeren van een Wireless netwerk. Niets is WDIC te gek.

WDIC, sinds 2000 de ICT en Webdesign specialist en actief voor grote als kleine bedrijven. WDIC heeft zijn sporen verdient door o.a. grote projecten uit te voeren voor gerenommeerde bedrijven als; CISCO (NL/USA), KPN Nederland, Unilever, Getronics, Datalogic en Zetes BV.

WDIC Totaalbeheer
U kunt of wilt niet uw eigen systeembeheerder in dienst nemen, maar wilt toch regelmatig een deskundige ICT ’er met altijd actuele kennis van zaken bij u op de werkvloer? Om uw medewerkers te ondersteunen, problemen op te lossen en vragen te beantwoorden? Dan is WDIC Totaalbeheer voor u dé oplossing.

Webdesign:
Wilt u een website laten maken  en zoekt u flexibiliteit, een bureau die graag met u meedenkt? Wij zijn gespecialiseerd in het maken van websites inclusief onderhoudt, hosting en alle bijkomende facetten. (Adwords, SEO, Tekst ontwerp, Logo design.

Dit doen wij zowel voor startende ondernemers als voor grote bedrijven. Ook voor stichtingen en (sport)verenigingen kunnen wij een professioneel webdesign opleveren. Ons werkgebied verspreid zich over de gehele Benelux.

Als ervaren internetbureau uit Zuid-Holland staat WDIC.nl u bij in het gehele traject. Van het concept en ontwerp tot de technische realisatie. Wij helpen uw online doelstellingen te behalen door het creëren van een goed webdesign.

Onze diensten en producten zijn er op gericht om uw werkproces te vereenvoudigen en optimaliseren en om uw zorg daarover uit handen te nemen. Omdat elk bedrijf weer helemaal anders in elkaar steekt, zetten wij uw specifieke wensen en behoeften altijd centraal in onze dienstverlening. Zo bent u verzekerd van professionele maatoplossingen.

Heeft u dringend contact nodig aarzel dan niet en neem telefonisch contact op met WDIC of maak een incident registratie aan binnen ons Incident Registratie Systeem

Is het minder dringend, laat dan een bericht achter via het contact formulier.