Search for:

ICT Diensten:
WDIC.nl levert diensten die bijdragen aan uw organisatiedoelstellingen. Strategie en architectuur is wat ons betreft de basis voor een goede analyse en advies. Daardoor is duidelijk welke eisen er worden gesteld aan de bouw en implementatie. Uiteraard kunnen wij het beheer en de controle u uit handen nemen.

WDIC Totaalbeheer
U kunt of wilt niet uw eigen systeembeheerder in dienst nemen, maar wilt toch regelmatig een deskundige ICT ’er met altijd actuele kennis van zaken bij u op de werkvloer? Om uw medewerkers te ondersteunen, problemen op te lossen en vragen te beantwoorden? Dan is WDIC Totaalbeheer voor u dé oplossing.

Webdesign:
Wilt u een website laten maken  en zoekt u flexibiliteit, een bureau die graag met u meedenkt? Wij zijn gespecialiseerd in het maken van websites inclusief onderhoudt, hosting en alle bijkomende facetten. (Adwords, SEO, Tekst ontwerp, Logo design. Dit doen wij zowel voor startende ondernemers als voor grote bedrijven. Ook voor stichtingen en (sport)verenigingen kunnen wij een professioneel webdesign opleveren. Ons werkgebied verspreid zich over de gehele Benelux.

Onze diensten en producten zijn er op gericht om uw werkproces te vereenvoudigen en optimaliseren en om uw zorg daarover uit handen te nemen. Omdat elk bedrijf weer helemaal anders in elkaar steekt, zetten wij uw specifieke wensen en behoeften altijd centraal in onze dienstverlening. Zo bent u verzekerd van professionele maatoplossingen

Met vriendelijke groeten,
WDIC.nl