Search for:

Webdesign specialist met jarenlange ervaring 
“WDIC adviseert al ruim 15 jaar klanten op het gebied van webdesign. Naast het adviseren biedt WDIC ook hulp bij SEO ondersteuning en inrichting. 

Natuurlijk door het ontwikkelen van (mobiele) websites, maar ook door de inzet van zoekmachine marketing. Daarnaast verzorgen we CMS-trainingen (WordPress) en houden wij onze klanten op de hoogte van alle laatste nieuwtjes op het gebied van internet.

WDIC helpt organisaties echter verder op internet. WDIC werkt voor heel veel verschillende opdrachtgevers in Nederland.

De vraag naar webdesign groeit nog steeds.

Responsive webdesign: niet alleen voor desktop
Je website hoort met zijn tijd mee te gaan. Tegenwoordig wordt hij namelijk niet meer alleen bezocht vanaf desktop computers. Mensen gebruiken hiervoor tablets, smartphones en een verscheidenheid aan andere mobiele apparaten. Die allemaal een ander schermformaat hebben, waardoor de website er overal anders uitziet. En dat kan natuurlijk nooit de bedoeling zijn.

Daarom werkt WDIC enkel met responsive templates, een speciale manier van ontwerpen waardoor jouw site er op elk apparaat goed uitziet. Of het nu is op het grote scherm van een desktop computer of het kleine scherm van een mobiele telefoon. Zo is je website op de toekomst voorbereid en heeft hij te allen tijde een uniforme en professionele uitstraling.

Voordeel van responsive design

HetHet grote voordeel van een website met een responsive design, is het zelfregulerende karakter ervan. Wij ontwerpen niet voor elk schermformaat een aparte versie van je site, maar creëren één ontwerp dat automatisch schaalt naar het schermformaat van de bezoeker. Hierdoor ziet jouw bedrijfssite er altijd goed uit en bespaar jij veel tijd en kosten in de ontwerpfase.

Hoge gebruiksvriendelijkheid, snelheid en ranking

Een belangrijk pluspunt van een responsive webdesign is de grote gebruiksvriendelijkheid ervan. Een website die goed wordt weergegeven, is immers prettiger in gebruik. Bezoekers hoeven op het kleine scherm van hun telefoon niet eindeloos te scrollen en zien direct hoe ze moeten navigeren. Dat wordt door Google beloond met een hogere positie in de zoekresultaten. Een ander responsive element dat een positieve invloed heeft op rankings, is laadsnelheid.

Mobielvriendelijke website

Een mobielvriendelijke website schaalt niet alleen naar het juiste schermformaat, maar schrapt waar nodig ook grote elementen om zo een hoge laadsnelheid te bevorderen. Bezoekers op een smartphone maken namelijk vaak gebruik van een langzamere internetverbinding.

In de ogen van Google is de laadsnelheid van een website onderdeel van de gebruiksvriendelijkheid. Hoe sneller de site is, hoe beter de rankings doorgaans zijn. Dat is zeker het geval in de rechtstreekse strijd met een concurrent in de zoekresultaten.

WDIC Totaalbeheer

U kunt of heeft geen tijd om uw eigen website te onderhouden. Kies dan voor regelmatig en deskundig onderhoudt van WDIC, WDIC biedt een betaalbaar onderhouds contract aan waarin security en up-to-date houden van de website is inbegrepen.

Heeft u dringend contact nodig aarzel dan niet en neem telefonisch contact op met WDIC of maak een incident registratie aan binnen ons Incident Registratie Systeem

Is het minder dringend, laat dan een bericht achter via het contact formulier.